fredag 4. september 2015

Feiring del 2.


Hei, da var jeg tilbake med del to av disse nydelige kortene til Becky Higgins, Adventure.

Nå som vi har kommet litt ut i festen . fortsettelsen fra i går, er det familiebilde taking, det er viktig når vi så å si neste alle har klart å komme. For ikke snakke om venner.

denne serien med kort har så stort mangfold, at noen er veldig duse og rolige, og noen er mer farger, men ikke for skarpe, slik at de ikke passer sammen.



Noe av Wooden her har jeg fått fra ei god venninne som var på usa besøk i sommer. Det arket med wood var så kult, både hjerter, trekanter, sirkler og ramser. Helt klart en favoritt.

Noen må alltid tulle, men det er jo det som gjør det så kjekt. Ikke lett å få alle til å smile samtidig, så det ble å si appelsin.. hehe


Bursdagsbarnet måtte jo få sin helt eget glass.. hehe.. Dere kan tro hun ble lang i maska når hun skjønte at hun skulle drikke av det.



En ganske stor familie samlet på en plass, det må jo bli ganske mye moro av. Så å her. Jeg tok å rammet inn jubilantene i en gullramme :)



Disse pilene er fra det Australske merket, jeg ble ganske glad i det for å si det sånn.


Da fikk jeg plass til alle bildene fra festen i to dobble sider, det får en jo være fornøyd med. Her har jeg til å med brukt vellum til pynt, noe jeg for litt siden ikke var så veldig glad i. Smaken endres fort.



Jeg har brukt 

Adventure fra Becky Higgins
Wood veener fra pinkfresh
Vellum 
Wood veener fra Fynmark

Man trenger ikke bruke spesifikke kort til feiring, men noen ganger gjør det det lettere, for da kan kortene fremheve bildene. En slik bildeserie som dette passer best til duse farger, og det gjorde hele prosessen lettere og hyggeligere. det var kjekt å vise frem igjen og gjerne inspirere litt. Ha en nydelig kreativ dag

~Dt Jorunn ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar